Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Dekoracija Telesa

Metamorphosis 3D

Dekoracija Telesa 3D natisnjena tetovaža je tridimenzionalna, fizična predstavitev določene 2D zasnove. Rezultat je primeren del okrasja telesa, ki je prožen in ga je mogoče enostavno nanesti na površino kože z bio prijaznimi lepili na osnovi silikona. Pozitiven olajšaven učinek, ki je bil dosežen po uporabi, sporoča bistvene informacije o oblikovanju tako z vizualno kot taktilno stimulacijo. 3D tiskanje po meri dekoracije telesa je manj trajna in neinvazivna alternativa običajnim tetovažam, ki ponuja novo raven možnosti za samoizražanje in preobrazbo človeške oblike.

Ime Projekta : Metamorphosis 3D, Ime oblikovalcev : Jullien Nikolov, Naročnik ime : University of Lincoln.

Metamorphosis 3D Dekoracija Telesa

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.