Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Oljčnega Olja

Ionia

Embalaža Oljčnega Olja Ker so stari Grki včasih poslikali in oblikovali vsako amforo (posodo) za oljčno olje posebej, so se za to odločili danes! To starodavno umetnost in tradicijo so obudili in uporabili v sodobni sodobni proizvodnji, kjer ima vsaka od 2000 proizvedenih steklenic različne vzorce. Vsaka steklenica je individualno oblikovana. To je edinstven linearni dizajn, navdihnjen iz starogrških vzorcev s sodobnim pridihom, ki praznuje starodavno dediščino oljčnega olja. To ni začaran krog; je naravnost razvijajoča se kreativna linija. Vsaka proizvodna linija ustvari 2000 različnih oblik.

Ime Projekta : Ionia, Ime oblikovalcev : Antonia Skaraki, Naročnik ime : NUTRIA.

Ionia Embalaža Oljčnega Olja

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.