Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Steklenica

North Sea Spirits

Steklenica Dizajn plastenke North Sea Spirits je navdihnjen z edinstveno naravo Sylta in vključuje čistost in bistrino tega okolja. V nasprotju z drugimi steklenicami so North Sea Spirts v celoti prekrite z barvnim površinskim premazom. Logotip vsebuje Stranddistel, cvet, ki obstaja samo v Kampenu / Syltu. Vsak od 6 okusov je določen z eno barvo, vsebnost 4 mešane pijače pa je enaka barvi steklenice. Prevleka površine prinese mehko in toplo roko, teža pa poveča zaznavanje vrednosti.

Ime Projekta : North Sea Spirits, Ime oblikovalcev : Ulrich Graf, Naročnik ime : Skiclub Kampen North Sea Spirits.

North Sea Spirits Steklenica

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.