Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Notranjosti Kavarne

& Dough

Oblikovanje Notranjosti Kavarne Naročnik ima sedež na Japonskem z 1.300 trgovinami blagovnih znamk krofov, Dough pa je blagovna znamka kavarn, ki je bila na novo razvita in je prva trgovina, ki je pripravila veliko otvoritev. Izpostavili smo moč, ki bi jo lahko zagotovila naša stranka, in prikazali smo jih v oblikovanju. Izkoristite moč naše stranke, ena prvih značilnosti te kavarne je odnos med prodajnim pultom in kuhinjo. Z postavitvijo stene in uravnoteženim oknom je naša stranka dobra v tem načinu delovanja, tako da bodo stranke potekale bolj gladko.

Ime Projekta : & Dough, Ime oblikovalcev : Aiji Inoue, Naročnik ime : Doyle Collection.

& Dough Oblikovanje Notranjosti Kavarne

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.