Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavna Miza

Drop

Kavna Miza Kap, ki ga natančno proizvajajo mojstri iz lesa in marmorja; je sestavljen iz laka na masivnem lesu in marmorju. Specifična tekstura marmorja ločuje vse izdelke drug od drugega. Vesoljski deli kavne mize pomagajo organizirati dodatke za majhne hiše. Druga pomembna lastnost zasnove je enostavno gibanje, ki ga nudijo skrita kolesa, nameščena pod karoserijo. Ta zasnova omogoča ustvarjanje različnih kombinacij z marmornimi in barvnimi alternativami.

Ime Projekta : Drop, Ime oblikovalcev : Buket Hoscan Bazman, Naročnik ime : Marbleous.

Drop Kavna Miza

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.