Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Etiket Za Vino

I Classici Cherchi

Oblikovanje Etiket Za Vino Za zgodovinski klet na Sardiniji je bil od leta 1970 zasnovan restilizacija etiket za linijo vin The Classics. S preučevanjem novih oznak je želela ohraniti povezavo s tradicijo, ki jo podjetje zasleduje. Za razliko od prejšnjih etiket je delovala, da daje pridih elegance, ki je v skladu z visoko kakovostjo vin. Za nalepke se ukvarja s tehniko Braille, ki prinaša eleganco in slog brez tehtanja. Cvetlični vzorec temelji na grafični izdelavi vzorca bližnje cerkve Santa Croce v Usiniju, ki je tudi logotip podjetja.

Ime Projekta : I Classici Cherchi, Ime oblikovalcev : Giovanni Murgia, Naročnik ime : Vinicola Cherchi.

I Classici Cherchi Oblikovanje Etiket Za Vino

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.