Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umetnostna Trgovina

Kuriosity

Umetnostna Trgovina Kuriosity obsega spletno maloprodajno platformo, povezano s to prvo fizično trgovino, ki prikazuje izbor mode, oblikovanja, ročno izdelanih izdelkov in umetniških del. Kuriosity je kot običajna maloprodajna trgovina zasnovan kot odkrito doživetje odkrivanja, pri katerem so izdelki na ogled dopolnjeni z dodatno plastjo bogatih interaktivnih medijev, ki služijo privabljanju in sodelovanju s stranko. Kuriozitiv ikonični zaslon z okenci neskončnosti spremeni barvo, da pritegne in ko se kupci sprehodijo mimo, se prikažejo skriti izdelki v škatlah za navidezno neskončnim steklenim portalom, ki vabijo, da stopijo vanj.

Ime Projekta : Kuriosity, Ime oblikovalcev : Lip Chiong - Studio Twist, Naročnik ime : Kuriosity, K11 Concepts Ltd..

Kuriosity Umetnostna Trgovina

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.