Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zaznamek

Brainfood

Zaznamek Zaznamki Brainfood so humorističen pristop k branju kot "hrana za možgane", zato jih oblikujemo v žlico, vilice in nož! Glede na vaše branje, literaturo, lahko izberete pravilno obliko, npr. za romantiko in ljubezenske zgodbe raje zaznamek z žlico, za filozofijo in poezijo obliko vilic, za branje komedij in scifi pa lahko izberete nož. Zaznamki so v mnogih temah. Tu je grška hrana, grško poletje in grški motivi, kot nov oblikovalski predlog tradicionalnega grškega spominka.

Ime Projekta : Brainfood, Ime oblikovalcev : Natasha Chatziangeli, Naročnik ime : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Zaznamek

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.