Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Paleta Mešanja

MiioPalette

Paleta Mešanja Miio Palette je zasnoval s slikarsko paleto, vendar je bil namenjen zobnemu laboratoriju. Oblikovalec je združil umetniško in funkcionalno perspektivo in ustvaril izdelek, ki je opremljen z enostavno očistljivo snemljivo stekleno površino za mešanje kompozita in z 9 vdolbinicami, kjer lahko praktično shranite svoje keramične kozarce. Uporabnik lahko s pomočjo mešalne plošče brez težav nastavi vse majhne steklenice v popolni skladnosti z njihovimi različnimi lastnostmi, da doseže največjo učinkovitost zobozdravnikov.

Ime Projekta : MiioPalette, Ime oblikovalcev : Gilbert Vasile, Naročnik ime : miioPALETTE.

MiioPalette Paleta Mešanja

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.