Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zložljivi Stol

Flipp

Zložljivi Stol Navdušen s tekočim gibanjem in funkcionalnostjo, Flipp stol združuje minimalizem in udobje v privlačni zasnovi. Namen stol je zagotoviti praktično in razpoznavno rešitev sedenja za sodobne notranjosti. Zasnova ima pravokotno podlago, tri noge in sedež, ki se po potrebi zlahka vrti navzven in navzven. Lahek in enostaven za shranjevanje in premikanje zahvaljujoč zložljivi konstrukciji je stol primeren za vsakodnevno uporabo ali kot dodatno sedenje, ko pridejo prijatelji na obisk.

Ime Projekta : Flipp, Ime oblikovalcev : Mhd Al Sidawi, Naročnik ime : Mhd Al Sidawi.

Flipp Zložljivi Stol

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.