Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Knjiga O Kmetijstvu

Archives

Knjiga O Kmetijstvu Knjiga je kategorizirana s kmetijstvom, preživetjem ljudi, kmetijstvom in stranskim tirom, kmetijskimi financami in kmetijsko politiko. Knjiga je s kategoriziranim dizajnom bolj zadovoljila estetsko povpraševanje ljudi. Da bi bilo bližje datoteki, je bil zasnovan celoten priložen ovitek knjig. Bralci lahko knjigo odprejo šele, ko jo raztrgajo. S tem sodelovanjem lahko bralci doživijo postopek odpiranja datoteke. Poleg tega nekateri stari in lepi simboli kmetijstva, kot sta Suzhou Code ter nekaj tipografije in slike, uporabljene v določenih obdobjih. Bila sta rekombinacija in navedena na naslovnici knjige.

Ime Projekta : Archives, Ime oblikovalcev : Guang Ping Mo, Naročnik ime : DONGDI DESIGN.

Archives Knjiga O Kmetijstvu

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.