Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pipa

Aluvia

Pipa Aluvijin dizajn črpa navdih pri aluvialni eroziji, vodo skozi čas in vztrajnost oblikuje nežne silhuete na skalah; Tako kot rečni kamenčki, mehkoba in prijazne krivulje v zasnovi ročaja zapeljejo uporabnika do preprostega delovanja. Skrbno izdelani prehodi omogočajo, da svetloba tekoče potuje po površinah in tako vsakemu izdelku daje harmoničen videz.

Ime Projekta : Aluvia, Ime oblikovalcev : Corona, Naročnik ime : Corona.

Aluvia Pipa

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.