Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Viseča Svetilka

Snow drop

Viseča Svetilka Snežna kaplja je stropna in modularna razsvetljava. Njegova udobje je uravnavanje njegove svetilnosti z modulacijo zahvaljujoč sistemu gladkega škripca. Korak za korakom s pomočjo protiuteži lahko uporabnik poveča in zmanjša svetilnost. Modulacija te zasnove spominja na različne faze cvetenja snežink od začetka s tetraedrom do konca s štirimi trikotnimi fraktali. Starinska jantarna žarnica Edison je vstavljena v ekskluzivno škatlico iz tetraedre iz opalescentnega belega pleksija, ko je zasnova zaprta.

Ime Projekta : Snow drop, Ime oblikovalcev : Nicolas Brevers,, Naročnik ime : Gobo lighting.

Snow drop Viseča Svetilka

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.