Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Korporativna Identiteta

Yanolja

Korporativna Identiteta Yanolja je sedežna potna informacijska platforma št. 1, ki v korejskem jeziku pomeni "Hej, igrajmo se". Logotip je zasnovan s pisavo san-serif, da bi izrazil preprost, praktičen vtis. Z malimi črkami lahko ustvari igrivo in ritmično sliko v primerjavi s krepko veliko črko. Prostor med posameznimi črkami je izredno revidiran, da se prepreči optična iluzija in poveča berljivost tudi pri majhni velikosti logotipa. Skrbno smo izbrali žive in svetle neonske barve ter uporabili komplementarne kombinacije za zagotavljanje izjemno zabavnih in poskočnih slik.

Ime Projekta : Yanolja, Ime oblikovalcev : Kiwon Lee, Naročnik ime : Yanolja.

Yanolja Korporativna Identiteta

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.