Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stavba Z Mešano Rabo

GAIA

Stavba Z Mešano Rabo Gaia se nahaja v bližini na novo predlagane vladne zgradbe, ki vključuje postajališče metroja, veliko nakupovalno središče in najpomembnejši mestni mestni park. Stavba z mešano rabo s svojim kiparskim gibanjem deluje kot ustvarjalna privlačnost za prebivalce pisarn in stanovanjskih prostorov. To zahteva spremenjeno sinergijo med mestom in stavbo. Raznoliko programiranje ves dan aktivno vključuje lokalno tkanino in postane katalizator, kar bo kmalu postalo vroča točka.

Ime Projekta : GAIA, Ime oblikovalcev : Uribe Schwarzkopf and LA Arquitectos, Naročnik ime : Leppanen + Anker Arquitectos.

GAIA Stavba Z Mešano Rabo

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.