Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Asistent Za Ličenje

Eyelash Stand

Asistent Za Ličenje Ta zasnova raziskuje metaforo trepalnic. Oblikovalec meni, da je trepalnice zasledovanje osebnega pričakovanja. Ustvari stojalo za trepalnice kot ikono življenja ali miniaturno fazo predstave. Ta stojalo simbolizira spominjanje zjutraj ali pred spanjem, tako da trepalnice začasno postavijo pred ali po nanosu. Stojalo za trepalnice je način, kako si zapomniti, kaj je nekaj trivialnega pripomoglo k osebni vsakodnevni avanturi.

Ime Projekta : Eyelash Stand, Ime oblikovalcev : Naai-Jung Shih, Naročnik ime : Naai-Jung Shih.

Eyelash Stand Asistent Za Ličenje

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.