Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Poročna Obleka

Cocodd

Poročna Obleka Popolna obleka je udobna, funkcionalna, vsekakor lepa in izvirna. Cocodd ima vse te lastnosti. Izdelana je s teflonskim vodovodnim trakom, kvačkana za oblikovanje obleke pod koleni in ročno oblikovana, da ustvari drobljiv učinek na trakovih obleke, zadnjem delu tančice in robovih krila. To izboljšavo lahko štejemo za inovativno krzno, ki ni samo izdelano iz novega materiala, ampak je tudi živalim prijazno. Odstranljiva tančica ima 4 različice uporabe: na obrazu, pripet na ramena ali nazaj v življenje ali na obalo, ki ustvarja vlak.

Ime Projekta : Cocodd, Ime oblikovalcev : Ambra Castello, Naročnik ime : Ambra Castello.

Cocodd Poročna Obleka

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.