Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Igrača

Mini Mech

Igrača Navdušen nad prilagodljivo naravo modularnih struktur je Mini Mech zbirka prozornih blokov, ki jih je mogoče sestaviti v zapletene sisteme. Vsak blok vsebuje mehansko enoto. Zaradi univerzalne zasnove sklopk in magnetnih priključkov je mogoče narediti neskončno raznoliko kombinacijo. Ta zasnova ima hkrati izobraževalne in rekreacijske namene. Njegov cilj je razvijati moč ustvarjanja in mladim inženirjem omogoča, da vidijo resnični mehanizem vsake enote v sistemu posamično in skupaj.

Ime Projekta : Mini Mech, Ime oblikovalcev : Negar Rezaei & Ghazal Esmaeili, Naročnik ime : Singoo Design Group.

Mini Mech Igrača

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.