Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Analizator Vode

OFi

Analizator Vode Pri Ofiju za "Inteligentni plavajoči predmet" daljinsko upravljanje bazena postane prepir! Ta celoten sistem omogoča stalno spremljanje vodnih parametrov, pa tudi samodejno opozarjanje takoj, ko je odkrita nepravilnost, in dostop do nasvetov o vzdrževalnih ukrepih, ki jih je treba izvesti. Za maksimalno udobje aplikacija za pametni telefon omogoča, da se v vsakem trenutku posvetuje s celotnimi podatki. Ofi je opremljen s sondami, ki nenehno merijo več parametrov: pH, sol ... In njegova 3 barvna LED omogoča lastniku, da že na prvi pogled spozna stanje svojega bazena.

Ime Projekta : OFi , Ime oblikovalcev : Frédéric Clermont, Naročnik ime : Asamgo.

OFi  Analizator Vode

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.