Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kolekcija Nakita

Future 02

Kolekcija Nakita Project Future 02 je kolekcija nakita z zabavnim in živahnim zasukom, navdihnjena s teoremi krožkov. Vsak kos je ustvarjen s programsko opremo za računalniško podprto oblikovanje, ki je v celoti ali delno zgrajena s tehnologijo izbirnega laserskega sintranja ali jekla 3D tiskanja in ročno zaključena s tradicionalnimi tehnikami srebrnega izdelovanja. Kolekcija črpa navdih iz oblike kroga in je skrbno zasnovana za vizualizacijo evklidskih izrek v vzorce in oblike nosljive umetnosti, ki na ta način simbolizira nov začetek; izhodišče za vznemirljivo prihodnost.

Ime Projekta : Future 02, Ime oblikovalcev : Ariadne Kapelioti, Naročnik ime : .

Future 02 Kolekcija Nakita

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.