Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Univerzitetna Notranja Zasnova

TED University

Univerzitetna Notranja Zasnova Univerzitetni prostori TED, zasnovani s sodobnim oblikovalskim konceptom, odražajo progresivno in sodobno smer institucije TED. Sodobni in surovine so kombinirani s tehnološko infrastrukturo in razsvetljavo. Na tem mestu so določene vesoljske konvencije, ki jih doslej še nismo doživeli. Ustvari se nova vrsta vizije za univerzitetne prostore.

Ime Projekta : TED University, Ime oblikovalcev : Craft312 Studio, Naročnik ime : Craft312 studio.

TED University Univerzitetna Notranja Zasnova

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.