Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Knjižna Polica

More Is Different

Knjižna Polica Izdelana iz želje, da bi predlagala knjižno omaro, ki zmanjšuje uporabo surovin, odmeva Več je drugačno (MID), ki združuje znanje o mizarstvu prednikov s poznavanjem sodobnega oblikovanja. Yves-Marie Geffroy doda nov pomen načinu uporabe knjižne police. Koncept, ki ne ogroža niti funkcije, niti estetike, odpornosti niti trajnosti, najdemo v tem brezčasnem oblikovanju in nepričakovanem poskusu.

Ime Projekta : More Is Different, Ime oblikovalcev : yves-marie Geffroy, Naročnik ime : Yves-Marie Geffroy.

More Is Different Knjižna Polica

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.