Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Delovna Miza

Timbiriche

Delovna Miza Zasnova kaže, da odraža nenehno spreminjajoče se življenje sodobnega človeka v polivalentnem in iznajdljivem prostoru, ki z eno samo površino, ki je skladna z odsotnostjo ali prisotnostjo kosov lesa, ki drsijo, odstranjujejo ali postavljajo, nudijo neskončnost možnosti za urejanje predmetov v delovnem prostoru, ki zagotavlja stalnost v prilagojenih krajih in se odziva na potrebe vsakega trenutka. Oblikovalci so navdihnjeni s tradicionalno igro timbiriche, ki prenovi bistvo prilagoditve matrike osebnih premičnih točk, ki zagotavlja igriv prostor na delovnem mestu.

Ime Projekta : Timbiriche, Ime oblikovalcev : Andrea Cecilia Alcocer Carrillo, Naročnik ime : LAAR.

Timbiriche Delovna Miza

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.