Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svileni Škrlat

Passion

Svileni Škrlat "Strast" je eden od predmetov "Pozdravi". Svileni šal lepo zložite na žepni kvadrat ali ga okrasite kot umetniško delo in ga pustite trajati celo življenje. Je kot igra - vsak predmet ima več funkcij. "S spoštovanjem" uteleša nežno povezavo med starimi obrti in sodobnimi oblikovalskimi predmeti. Vsak dizajn je unikatno umetniško delo in pripoveduje drugačno zgodbo. Predstavljajte si kraj, kjer vsaka majhna podrobnost pripoveduje zgodbo, kjer je kakovost življenjska vrednota in največje razkošje je biti resničen sebi. Tu se srečujejo "Pozdravi". Naj vas umetnost spozna in ostari z vami!

Ime Projekta : Passion, Ime oblikovalcev : Milena Grigaitiene, Naročnik ime : Regards.

Passion Svileni Škrlat

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.