Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prenosna Miza

Ultraleggera

Prenosna Miza V uporabnikovem življenjskem prostoru se bo lahko lotil naloge kavne mize in zadovoljeval potrebe po postavljanju, zapuščanju, ob upoštevanju številnih predmetov; Ni namenjen le uporabi prenosnikov, ampak je morda manj specifičen za uporabo prenosnikov; Omogoča lahko različne položaje sedežev, ne da bi omejeval gibljivost pri uporabi na kolenu; Skratka, domače pohištvo, ki ni namenjeno uporabi na kolenih, vendar je še vedno priporočljivo uporabljati v trenutkih, ki jih najdemo v sedežnih enotah, kot so sedežni kavči, za kratek čas.

Ime Projekta : Ultraleggera, Ime oblikovalcev : Nur Seda Sahin, Naročnik ime : .

Ultraleggera Prenosna Miza

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.