Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ročna Stiskalnica

Kwik Set

Ročna Stiskalnica Večnamenska usnjena ročna stiskalnica je intuitiven, univerzalno zasnovan stroj, ki poenostavi življenje vsakodnevnih usnjarjev in najbolje izkoristi vaš majhen prostor. Uporabnikom omogoča rezanje usnja, odtisov / reliefnih modelov in nastavitev strojne opreme z 20 plus prilagodljivimi matricami in adapterji. Ta platforma je zasnovana od začetka kot vodilni izdelek v razredu.

Ime Projekta : Kwik Set, Ime oblikovalcev : Erik Christopher DeMelo, Naročnik ime : IVAN Leathercraft Co. LTD.

Kwik Set Ročna Stiskalnica

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.