Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Sladkarij

5 Principles

Embalaža Sladkarij The 5 Principles je serija smešne in nenavadne embalaže s sladkarijami. Izhaja iz same moderne pop kulture, predvsem internetne pop kulture in internetnih memov. Vsaka zasnova pakiranja vključuje preprost prepoznaven lik, na katerega se lahko ljudje nanašajo (Človek z mišicami, Mačka, Zaljubljenci in tako naprej) ter vrsto 5 kratkih navdihujočih ali smešnih citatov o njem (od tod tudi ime - 5 načel). Številni citati imajo v njih tudi nekaj pop-kulturnih referenc. Pri izdelavi je preprost, vizualno edinstvena embalaža in je enostavno razširiti kot serijo

Ime Projekta : 5 Principles, Ime oblikovalcev : Anton Shlyonkin, Naročnik ime : Tasty Help.

5 Principles Embalaža Sladkarij

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.