Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenski Voziček

Km31

Večnamenski Voziček Patrick Sarran je ustvaril Km31 za velik spekter uporabe restavracij. Glavna omejitev je bila večnamenskost. Ta voziček je mogoče uporabiti posamično za serviranje ene mize ali v vrsti z drugimi za bife. Oblikovalec je zasnoval zgibni Krionov vrh, nameščen na istem kolesnem podstavku, ki ga je zasnoval za vrsto vozičkov, kot so KEZA, kasneje Kvin, Zeliščni čajni vrt in Kali, skupaj poimenovani serija K. Krionina trdota je omogočila izbiro popolne svetlobne obdelave, trdnost pa je potrebna za luksuzen obrat.

Ime Projekta : Km31, Ime oblikovalcev : Patrick Sarran, Naročnik ime : QUISO SARL.

Km31 Večnamenski Voziček

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.