Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Storitev Toplega Napitka S Svežimi Rastlinami

Herbal Tea Garden

Storitev Toplega Napitka S Svežimi Rastlinami Patrick Sarran je leta 2014 ustvaril Zeliščni čajni vrt kot edinstveno postavo za Landmark Mandarin Oriental iz Hong Konga. Vodja gostinskih storitev je želel voziček, na katerem bi lahko izvedel čajno slovesnost. Ta zasnova ponovno uporablja kode, ki jih je razvil Patrick Sarran v vozičkih serije K, vključno s vozičkom za sira KEZA in večnamenskim vozičkom Km31, na katerega vpliva kitajska krajinska slika.

Ime Projekta : Herbal Tea Garden, Ime oblikovalcev : Patrick Sarran, Naročnik ime : QUISO SARL.

Herbal Tea Garden Storitev Toplega Napitka S Svežimi Rastlinami

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.