Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ura

Sorriso

Ura Ura "Sorriso" rada vidi vaš nasmeh! Na tej uri se morate nasmehniti, nato pa se vaš nasmeh optično prebere, diafragma se odpre in obraz ure vam pokaže čas. Zaslon LCD, ki je položen v roke, vam pokaže različne slike takoj, ko se odpre membrana. Kot ste ugotovili, "Sorriso" vključuje LCD zaslon in senzor za prepoznavanje nasmeha ter mehanizem diafragmatične plošče. Slogan te ure je "Bodi srečen v vsakem trenutku svojega življenja".

Ime Projekta : Sorriso, Ime oblikovalcev : Mehrdad Khorsandi, Naročnik ime : Mehr Design.

Sorriso Ura

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.