Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kemični Svinčnik

Possibilities

Kemični Svinčnik Nič ne premaga taktilne povezave dajanja idej na papir. To je nekaj, na kar se lahko pohvalite. Spoštujući tradicijo, si kemični svinčnik znamke "If" izposodi elemente iz peresa in nalivnega peresa, da se ponovno poveže z veseljem do pisanja, medtem ko standardno polnjenje s kroglico G2 prinese udobje in vsestranskost sodobnega pisanja . Njegova zasnova se osredotoča na brezhibno povezovanje vlečnega pokrova proti sušenju, aktiviranje oprijema s stiskalnico, zamenjavo za ponovno polnjenje s klikom za prileganje in dvostopenjsko žepno sponko, da bi stil, praktičnost in užitek trajali celo življenje.

Ime Projekta : Possibilities, Ime oblikovalcev : Dave Colliver, Naročnik ime : If.

Possibilities Kemični Svinčnik

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.