Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Darilo Podjetja

Yun Tea

Darilo Podjetja Ta zasnova kolekcije čajev vključuje koncept kitajskega zodiaka in horoskopov z dvojezično identiteto blagovne znamke, ki s pomočjo drugačnega pristopa in tona glasu pomaga promovirati to kitajsko kulturno tradicijo po vsem svetu. Grafični slog vzorca zahodne chinoiserie vrbe je bil manipuliran z vzhodno kitajskim zodiakom, ki je izrezal papir, ki ustvarja vizualno identiteto, povezano s čajem in zodiakom.

Ime Projekta : Yun Tea, Ime oblikovalcev : Jacky Cheung, Naročnik ime : SharpMotion.

Yun Tea Darilo Podjetja

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.