Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Logotip

Meet Chuanchuan

Logotip Na Kitajskem začnejo streči več restavracij Chuanchuan, neke vrste sečuanske kuhinje. Večina jih nima ustreznega ali dobro videti logotipa, ki nekako zmanjšuje privlačnost njihove fantastične hrane. Vendar ta logotip sestavljata dve grafiki, kvadratki in trikotniki, ki stojijo za različnimi materiali za živila. Celotna oblika tega logotipa je okrogle oblike, ki simbolizira vročo posodo. Ta logotip je zasnovan tako, da je preprostejši, lažje razumljiv in bolj preprost, kar bi morda pritegnilo več strank.

Ime Projekta : Meet Chuanchuan , Ime oblikovalcev : Sitong Liu, Naročnik ime : Kinpak brand group.

Meet Chuanchuan  Logotip

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.