Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Električna Kitara

Eagle

Električna Kitara The Eagle predstavlja nov koncept električne kitare, ki temelji na lahki, futuristični in kiparski zasnovi z novim oblikovalskim jezikom, ki ga navdihujejo Streamline in Organic design filozofije. Oblika in funkcija združena v celoto z uravnoteženimi razmerji, prepletenimi volumni in elegantnimi linijami z občutkom pretoka in hitrosti. Verjetno ena najbolj lahkih električnih kitare na dejanskem trgu.

Ime Projekta : Eagle, Ime oblikovalcev : David Flores Loredo, Naročnik ime : David Flores Loredo.

Eagle Električna Kitara

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.