Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zvočnik

Sperso

Zvočnik Sperso izhaja iz dveh besed Sperm in Sound. Posebna oblika steklenega mehurčka in zvočnika v svoji jami na glavi se nanaša na občutek moškosti in globokega prodiranja zvoka okoli okolja, prav tako kot ogenj moške sperme v jajčniki med parjenjem. Cilj je ustvariti močan in kakovosten zvok v okolju. Brezžični sistem omogoča uporabniku, da prek Bluetooth poveže svoj mobilni telefon, prenosni računalnik, tablične računalnike in druge naprave. Ta stropni zvočnik se lahko posebej uporablja v dnevni sobi, spalnici in sobi za TV.

Ime Projekta : Sperso, Ime oblikovalcev : Nima Bavardi, Naročnik ime : Nima Bvi Design.

Sperso Zvočnik

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.