Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Božično Drevo

A ChristmaSpiral

Božično Drevo Oblikovalec je skušal z uporabo novih oblik in novih materialov znova interpretirati klasični simbol tradicije, božično drevo. Zlasti se je osredotočil na razvoj predmeta, ki je hkrati postal posoda in njene vsebine, oblikoval je škatlo-posodo, ki postane izpostavljena podlaga, ko je izpostavljena. Ko se drevo ne uporablja, je drevo ograjeno in zaščiteno z valjastim lesenim zabojem, medtem ko se pri izpostavitvi razvija v spiralni obliki, zaobljeno s svetlobnim snopom po celotni dolžini, kar povečuje kompozicijsko navpičnost tega oblikovalskega predmeta.

Ime Projekta : A ChristmaSpiral, Ime oblikovalcev : Francesco Taddei, Naročnik ime : Francesco Taddei.

A ChristmaSpiral Božično Drevo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.