Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kozmetični Salon

Shokrniya

Kozmetični Salon Oblikovalec se je usmeril v razkošno in navdihujoče okolje in ustvaril ločene prostore z različnimi funkcijami, ki so hkrati del celotne strukture. Bež barva kot ena od luksuznih barv Irana je bila izbrana za razvoj ideje o projektu. Prostori se pojavljajo v obliki škatel v dveh barvah. Te škatle so zaprte ali napol zaprte, brez zvočnih ali vohalnih motenj. Stranka bo imela dovolj prostora za zasebne piste. Ustrezna razsvetljava, prava izbira rastlin in uporaba ustrezne sence barve za druge materiale so bili pomembni izzivi.

Ime Projekta : Shokrniya , Ime oblikovalcev : Kasra Shafieezadeh, Naročnik ime : 4 Architecture Studio.

Shokrniya  Kozmetični Salon

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.