Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Mizo

Cobweb

Mizo Ayeh navdihnjen iz bioničnih vzorcev s posnemanjem pajka za optimizocijo učinkovitih in lahkih konstrukcij. Ta zasnova mize za razkošen učinek uporablja les in steklo ali zlato usnje, kovino z zlato prevleko in steklo. Stol z mizo je prazen prostor pod stekleno ploščo, ki je možno postaviti sveče in cvetje, da naredite prijeten občutek, zlasti ponoči.

Ime Projekta : Cobweb, Ime oblikovalcev : Seyedeh Ayeh Mirrezaei, Naročnik ime : Ayeh.

Cobweb Mizo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.