Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Spletna Aplikacija

Batchly

Spletna Aplikacija Platforma, ki temelji na paketu SaaS, strankam Amazon Web Services (AWS) omogoča znižanje stroškov. Oblikovanje spletnih aplikacij v izdelku je edinstveno in privlačno, saj uporabniku omogoča izvajanje različnih funkcij na isti točki, ne da bi zapustil stran, poleg tega pa namerava upraviteljem omogočiti ogled vseh podatkov, ki so pomembni. Poudarek je bil tudi na predstavitvi izdelka prek njegovega spletnega mesta in je bil zasnovan tako, da je v prvih petih sekundah sporočil svoj USP. Barve, uporabljene v tem dokumentu, so živahne, ikone in ilustracije pa pomagajo, da je spletno mesto interaktivno.

Ime Projekta : Batchly, Ime oblikovalcev : Lollypop Design Studio, Naročnik ime : Batchly.

Batchly Spletna Aplikacija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.