Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Podelitev Nagrad

Awards show

Podelitev Nagrad Ta slavnostna faza je bila zasnovana z edinstvenim videzom in je zahtevala prožnost pri predstavitvi glasbene oddaje in več različnih podelitev nagrad. Komadi so bili osvetljeni v notranjosti, da bi prispevali k tej fleksibilnosti in so vključili leteče elemente kot del kompleta, ki so bili leteli med predstavo. To je bila predstavitev in letna podelitev priznanj neprofitni organizaciji.

Ime Projekta : Awards show, Ime oblikovalcev : Scientology Media Productions, Naročnik ime : SMP Sets & Props.

Awards show Podelitev Nagrad

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.