Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Spletna Stran

Upstox

Spletna Stran Upstox je predhodno hčerinsko podjetje RKSV spletna platforma za trgovanje z zalogami. Izstopajoči izdelki, namenjeni prodajalcem in laikom, je skupaj s svojo platformo za učenje proste trgovine eden najmočnejših USP-jev Upstoxa. Celotna strategija in blagovna znamka je bila zasnovana v fazi oblikovanja v studiu Lollypop. Poglobljeni konkurenti, uporabniki in tržne raziskave so pomagali pri zagotavljanju rešitev, ki so ustvarile diskretno identiteto spletnega mesta. Oblikovanja so bila interaktivna in intuitivna z uporabo ilustracij, animacij in ikon po meri, ki pomagajo razbiti monotonost spletnega mesta, ki ga poganjajo podatki.

Ime Projekta : Upstox, Ime oblikovalcev : Lollypop Design Studio, Naročnik ime : Upstox.

Upstox Spletna Stran

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.