Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Knjižna Polica

Amheba

Knjižna Polica Organska knjižna polica, imenovana Amheba, poganja algoritem, ki vsebuje spremenljive parametre in nabor pravil. Za lažjo konstrukcijo uporabljamo koncept topološke optimizacije. Zahvaljujoč natančni logiki sestavljanke je mogoče kadar koli razgraditi in prenesti. Ena oseba lahko vozi po kosih in sestavlja 2,5 metra dolgo strukturo. Za realizacijo je bila uporabljena tehnologija digitalne izdelave. Celoten postopek smo nadzirali le v računalnikih. Tehnična dokumentacija ni bila potrebna. Podatki so bili poslani na 3-osni CNC stroj. Rezultat celotnega postopka je lahka struktura.

Ime Projekta : Amheba, Ime oblikovalcev : George Šmejkal, Naročnik ime : Parametr Studio.

Amheba Knjižna Polica

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.