Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Logotip

N&E Audio

Logotip Med postopkom preoblikovanja logotipa N&E N, E predstavlja ime ustanoviteljev Nelson in Edison. Tako je integrirala znake N&E in zvočno valovno obliko, da je ustvarila nov logotip. Ročno oblikovan HiFi je edinstven in profesionalen ponudnik storitev v Hong Kongu. Pričakovala je, da bo predstavila vrhunsko profesionalno blagovno znamko in ustvarila zelo relevantno industrijo. Upa, da bodo ljudje lahko razumeli, kaj je logotip pomenil, ko ga pogledajo. Cloris je dejal, da je izziv pri ustvarjanju logotipa lažje prepoznavanje likov N in E brez uporabe preveč zapletene grafike.

Ime Projekta : N&E Audio, Ime oblikovalcev : Wai Ching Chan, Naročnik ime : N&E Audio.

N&E Audio Logotip

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.