Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prilagodljiva Preproga

Jigzaw Stardust

Prilagodljiva Preproga Preproge so narejene v rombih in šesterokotnikih, ki jih je enostavno postaviti drug ob drugega s protizdrsno površino. Kot nalašč za pokrivanje tal in celo za stene, da zmanjša moteče zvoke. Kosi prihajajo v dveh različnih vrstah. Svetlo roza kosi so ročno napeti v NZ volni z vezenimi črtami iz bananinih vlaken. Modri kosi so natisnjeni na volni.

Ime Projekta : Jigzaw Stardust, Ime oblikovalcev : Ingrid Kulper, Naročnik ime : Ingrid kulper design AB.

Jigzaw Stardust Prilagodljiva Preproga

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.