Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Aplikacija Za Ure

TTMM for Pebble

Aplikacija Za Ure TTMM je kolekcija 130 uradov, namenjena pametni uri Pebble 2. Specifični modeli prikazujejo čas in datum, tedenski dan, korake, čas aktivnosti, razdaljo, temperaturo in baterijo ali stanje Bluetooth. Uporabnik lahko prilagodi vrsto informacij in si po potresu ogleda dodatne podatke. TTMM Urejalniki so preproste, minimalne, estetske zasnove. To je kombinacija števk in abstraktne info-grafike, ki je popolna za robotsko dobo.

Ime Projekta : TTMM for Pebble, Ime oblikovalcev : Albert Salamon, Naročnik ime : TTMM.

TTMM for Pebble Aplikacija Za Ure

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.