Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Konjeniški Športni Center

Equitorus

Konjeniški Športni Center Equitorus mora izpolnjevati vse stroge sanitarne in tehnološke zahteve za vzdrževanje, usposabljanje in pripravo konj, ki tekmujejo na najvišji ravni. Kompleks vsebuje celotno infrastrukturo, potrebno za bivalne in rekreacijske potrebe lastnikov konj v prostem času. Najbolj izjemen element kompleksa je velika notranja arena iz lepljenih lesenih konstrukcij in v galeriji v obliki črke L s sedeži za gledalce in kavarno. Predmet dojemamo kot kontrast v odnosu do naravnega okolja. Zdi se, kot da bi nekdo na tleh razširil barvito preprogo.

Ime Projekta : Equitorus , Ime oblikovalcev : Polina Nozdracheva, Naročnik ime : ALPN / Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd.

Equitorus  Konjeniški Športni Center

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.