Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Znamka

Co-Creation! Camp

Znamka To je oblikovanje logotipa in blagovne znamke za dogodek "Co-Creation! Camp", na katerem ljudje govorijo o lokalni revitalizaciji za prihodnost. Japonska se spopada z neprimernimi socialnimi vprašanji, kot so nizka nataliteta, staranje prebivalstva ali depopulacija v regiji. "Co-Creation! Camp" je ustvaril za izmenjavo informacij in medsebojno pomoč zunaj različnih težav ljudem, ki sodelujejo v turistični panogi. Različne barve so simbolizirale voljo vsakega človeka in vodile so številne ideje in ustvarile več kot 100 projektov.

Ime Projekta : Co-Creation! Camp, Ime oblikovalcev : Kei Sato, Naročnik ime : Recruit Lifestyle Co., Ltd..

Co-Creation! Camp Znamka

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.