Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

George

Restavracija Georgeov koncept je "jedilnica, oblikovana skupaj s spomini strank." To je kraj, kjer lahko vsak dan uživamo v vsakodnevnih dogodkih, kot so pogostitve ob jedi in pitje, negujejo ameriško kulturo in zgodovino moderne arhitekture, ko je stranka živela v New Yorku. Zato je restavracija kot celota zgrajena v podobi restavracije dediščine v New Yorku, nekoliko zgradbe, ki so jih naredili malo po malem, kažejo na zgodovinsko ozadje. To je, da vključimo že omenjeni koncept in uspeli smo maksimalno izkoristiti potencial te zgradbe.

Ime Projekta : George, Ime oblikovalcev : Aiji Inoue, Naročnik ime : Doyle Collection.

George Restavracija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.