Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zložljivi Očala

Blooming

Zložljivi Očala Sonja za oblikovanje očal je navdihnila cvetoče cvetje in zgodnji okvirji za očala. Oblikovalec naravnih oblik narave in funkcionalnih elementov okvirjev za očala je oblikovalec razvil kabriolet, ki ga je mogoče enostavno manipulirati z več različnimi videzi. Izdelek je bil zasnovan tudi s praktično možnostjo zlaganja, pri čemer je bilo v nosilni torbi čim manj prostora. Leče so izdelane iz lasersko razrezanega pleksi stekla z orhidejskimi cvetnimi odtisi, okvirji pa so ročno izdelani z 18k zlato medenino.

Ime Projekta : Blooming, Ime oblikovalcev : Sonja Iglic, Naročnik ime : Sonja Iglic.

Blooming Zložljivi Očala

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.