Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža

Stonage

Embalaža Melting Stone ustvarjalno kombinirane alkoholne pijače s konceptom „raztapljajoča embalaža“ prinaša edinstveno vrednost v primerjavi s tradicionalno embalažo alkohola. Namesto običajnega postopka odpiranja embalaže je Melting Stone zasnovan tako, da se sam raztopi, ko je v stiku s površino z visoko temperaturo. Ko alkoholno embalažo vlijemo z vročo vodo, se embalaža z vzorcem 'marmorja' raztopi, medtem ko je kupec pripravljen uživati pijačo z lastnim izdelkom po meri. To je nov način uživanja alkoholnih pijač in cenjenje tradicionalne vrednosti.

Ime Projekta : Stonage, Ime oblikovalcev : Wong Soon Wey, Naročnik ime : National Taiwan University of Arts.

Stonage Embalaža

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.